31 January 2014

Giveaway Birthday Azhafiza

Assalamualaikum

Tahun 2014 baru pertama kali join contest and giveaway? memang loser lah kan? Haha. Mengata siri sendiri sebagai mukadimah. Ya. Memang betul. Ini kali pertama aku nak join GA atau giveaway oleh blogger lain. Sebelum ini memang aku tidak pernah join sebarang contest pun even free GA. sebabnya? entahlah. Kesibukan dan ketiadaan masa sebagai pelajar sekolah membuatkan aku lebih terkebelakang sedikit. Mujurlah aku terjumpa dengan Blog Sihatimerahjambu ni. Tuan punya blog ni ada buat GA untuk birthday dia. Hadiah dia pun menarik. Lagi pun semua yang join confirm dapat hadiah tau. so, aku pun apa lagi. Terus join. Tak nak lah ketinggalan lagi dah.. Hehehe ^_^




Cara-Cara Join GA Birthday Azhafiza

1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini: http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
3. Follow Blog ini: http://www.azhafizah.com/
4. Like fanpange 
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Nama : untuk di tulis di calendar
URL Blog : untuk di tulis di calendar
URL entry giveaway :
email :
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Kalau ada contest mesti ada hadiah kan??? So berikut adalah senarai hadiah yang disediakan oleh blogger fiza untuk pemenang2.

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark
ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Untuk semua peserta pulak, mereka akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.

So, apa tunggu lagi? Takkan nak baca aje? Takkan nak jadi loser macam aku jugak??? Mari ramai2 join GA Brithday Azhafizah. Kalau bertuah boleh dapat free header blog, watermark atau vector potrait. Anda tak rugi apa2 pun. Jom! Jom! Jom! ^_^

Assalamualaikum... 

2 comments:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.Tajuk "Giveaway Birthday Azhafizah".Tambah h ye kat my name tu :) All the best! Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI