16 April 2014

Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru


Tengah sibuk-sibuk ber blogwalking, tiba-tiba saya terjumpa satu blog yang buat entry bertajuk 'Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru' . Curious kejap. Nama Hasrul Hassan ni, baru first time dengar baca. So, tidak tahu langsung apa-apa tentang blogger yang satu ni. Di tambah pula dengan doodle yang comel (seperti di bawah) kat dalam entry tu, saya pun terdorong untuk meng-klik doodle tersebut.

Klik sahaja gambar doodle tu, muncul lah satu blog yang berwarna putih oren dan gambar lelaki berkaca mata tapi ada sebelah mata sahaja. Betul! Tak percaya? Cuba klik doodle kat bawah ni, kawan-kawan akan jumpa gambar lelaki tapi ada sebelah mata sahaja. Hehehe... Kreatif juga blogger Hasrul Hassan ni ya, letak gambar macam tu..





Scroll punya scroll ke bawah terbaca lah

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

ohh patutlah... ada segmen untuk newbie blogger rupanya. Kira rezeki saya lah, sempat jumpa segmen ni sebelum tarikh tutup dia iaitu 16 April 2014. Langkah-langkah untuk menyertai nya pun senang saja. Tak perlu nak follow blogger itu ini, like page itu ini, follow instagram, twitter and what not. Ada 3 step je:

1. Letak doodle dalam blog yang d backlink ke entry tersebut
2. Tulis tajuk Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru
3. Berikan sedikit info tentang diri dan blog

Senang kan? Bak kata omputeh, As simple as ABC. so apa tunggu lagi? jom join sementara masih ada beberapa jam saja lagi sebelum penyertaan ditutup. Jom jom!

For Bro Hasrul Hassan dan Blogger Lain:

Nama blogger: Noor Aziemah
Nama blog: Noor Aziemah
URL blog: nooraziemah.blogspot.com

Umur saya: 18 Tahun (officially)
Umur blog: Lebih kurang 3 tahun.

Follower: Baru 4 orang huhu...

Blog saya: 
Blog ini saya gunakan untuk berkongsi tentang personal life sebagai seorang gadis, student, etc, aktiviti yang saya join contoh nya Wakaf Telekung, etc dan saya guna untuk mempromosi pelbagai jenis barang.. Jangan segan silu untuk tekan butang follow di blog saya ya. Terima kasih daun keladi ^_^

Lots of Love,
Noor Aziemah





No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI