21 April 2014

Segmen: AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA



Kawan-kawan, pok cik, mok cik, blogger Ayu Insyirah buat segmen baru! Jom sama-sama kita memeriahkan lagi bersama saya!




syarat2 nyer :
1. Follow blogger Ayu Insyirah kat sini: http://www.ayuinsyirah.my
2. buat entry. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA
3. gam kuat2 gambar banner diatas dan linkkan ke entry ini: http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
4. kemudian.... kawan2 jawab sikit soalan ni... BILALAH ANDA MULA MEWUJUDKAN BLOG ANDA? 
5. Boleh tag kawan-kawan kalau nak. Kalau tak tag pun x pe
6. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah entry tu.

 Mula: 20 April 2014
Tamat: 30 April 2014


Jom kita join dan memeriahkan lagi segmen ini! btw, sis Ayu, saya mula mewujudkan blog saya pada tahun 2011 :D

Lots of Love, 
Noor Aziemah





12 comments:

  1. salam datang membalas kunjungan dari segmen sama dan follow..jom follow CP

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan....done follow sini...datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa...good luck ! :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  4. singgah & follow sini...salam kenal tuan rumah

    ReplyDelete
  5. Salam dan hai ^^
    Done follow sini :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html?m=1

    ReplyDelete
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA.
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  7. Assalamuaikum...
    Salam ukhuwwah Fillah
    Follow sini #11
    http://anahanifatinabdullah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  8. salam kenalan,

    saya datang dari segmen yang sama.done follow awak.jemput singgah ke blog sya ya,http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuonsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ada masa nanti boleh la blogwalking ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  10. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. blogwalking sini dari segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  12. Assaalamualaikum . . BW sini :) and follow sini . .

    http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI