Vivix - Our Super Dooper Maid

By ~Noor Aziemah~ - 20:49:00

Assalamualaikum.

Cuba anda bayangkan. Kita masuk ke satu rumah. Rumah yang sangat usang! Cat yang putih sudah bertukar menjadi kuning. Sarang labah-labah penuh rumah. Di sana sini ada nampak anai-anai sedang memamah perabot.

Lantai sudah teruk berdaki. Sampah sarap penuh rumah. Macam-macam bau menerjah. Hanyir pon ada. Hapak lagi la ada. Pening masuk rumah tu.

Elektrik tak berfungsi, sebab dah ada kesan wayar elektrik sudah rosak. Kipas mahal-mahal pon tak boleh jalan sudah. Lampu cantik beli beribu-rbu pon tak boleh on dah. Sayang betol!

Tiba-tiba...datang seorang SUPER DOOPER MAID!


Maid ni kemas rumah sangat bagus! Dari rumah busuk, buruk, hanyir... kini bertukar menjadi sebuah rumah yang aman dan sentosa. Cantik dan bersih sangat-sangat pulak tu! Baunya wangi!

Main suis semuanya ditukar! Rumah lama bertukar bagaikan mahligai!

Sampah sarap dibuang! Kemasnya rumah ni. Lawa pulak tu! Perghh!!!

Kita pon boleh tidur dengan lena dalam rumah ini. Tidur dalam senyuman.

Begitulah perumpamaan badan kita. Selama ini bersawang pelbagai dalam badan kita. Sana sini rosak. Servis pun tidak.

Tiba-tiba kita ambil VIVIX! Wah!!!

Vivix ni umpama super dooper maid tauu. Haa.. ia bersihkan segala "sampah sarap" dalam badan kita. Kasi bersih dan selesa balik. Rasa badan jadi lain macam hebat selepas super dooper "maid" bernama vivix ni bersihkan dalam kita.

APA ITU VIVIX?

Vivix ialah sejenis minuman campuran botani yang terdiri daripada 4 bahan yang berkhasiat iaitu Anggur Muscandine, Lobak Ungu, Polyganum Cuspidatum dan Elderberi Eropah.

Vivix merupakan tonik campuran resveratrol dan polifenol yang telah melalui pelbagai ujian makmal dan menunjukkan kesan positif terhadap 4 mekanisma penuaan sel termasuklah:

1. Membantu membaiki kerosakan sel DNA
2. Mempengaruhi pengawalan genetik untuk jangka hayat sel
3. Membantu hasilkan tenaga dari mitokondria
2. Melambatkan proses pembentukan protein AGE

Membantu Membaiki Kerosakan DNA
Tanpa kita sedar, setiap sel dalam badan kita diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA setiap hari.

Contohnya macam asap rokok yang kita terhidu, hujan yang bercampur dengan jerebu (hujan asid) yang merosakkan sel kulit, pencemaran udara yang menyebabkan banyak bahan kimia bahaya di sekeliling kita serta gaya hidup yang tidak sihat boleh merosakkan sel dalam badan
Serangan-serangan ini akan merosakkan sistem genetik, menghasilkan satu kesilapan yang akan menggangu fungsi sel-sel ini dan menjejaskan tahap kesihatan kita.
Ramuan reveraterol dan polifenol dalam vivix dapat melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

Pengawalan Genetik
Dalam satu ujian klinikal terbaru, hasilnya menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sel.

Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel.
Dalam badan kita ada sekumpulan pigmen yang disebut sebagai mitokondria. Mitokondria ini bertindak sebagai penjana tenaga dan menghasilkan tenaga untuk sel-sel dalam badan kita berkerja.
Apabila kecekapan mitokondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan vivix menggalakkan pembentukan baru mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel.
Sebab tu mereka yang mengamalkan vivix ni sentiasa bertenaga.
Penimbuhan Protein AGE
Protein AGE ialah Protein Advanced Glycation End Product. AGE boleh menyebabkan kerosakan pada tahap sellular. Penimbuhan berlebihan protein AGE ini boleh menggangu ketahanan sel dan panjang umur.
Pembentukan protein AGE ini boleh dilambatkan oleh resveratrol. Berdasarkan ujian klinikal, ramuan Vivix adalah 10X lebih kuat dari resveratrol ini.

Vivix-Tonik Ajaib Untuk Semua
Selain dari yang dinyatakan di atas, vivix juga mampu memelihara kesihatan jantung /kardiovaskular, kesihatan otak, kesihatan imun sistem, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesihatan dan kesejahteraan. Pendek kata, Vivix memang sesuai untuk semua orang!Promo Vivix!
Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat:
> 5 percent diskaun
> keahlian shaklee seumur hidup secara percuma
> cash back bonus pada bulan berikutnya
> konsultasi pemakanan Vivix yang betul mengikut keperluan kesihatan anda
> peluang menjana pendapatan 4-5 angka sebulan bersama Shaklee
> jemputan ke group Facebook exclusive

Tawaran ini terhad sehingga ke tarikh yang akan diberitahu kemudian! Jom dapatkan vivix anda hari ini!

Salam sayang,
Aziemah.

  • Share:

You Might Also Like

1 jutawan akhirat

  1. bagus tuh barang itu, sangat baik untuk menjadikan tubuh kita tetap sehat

    ReplyDelete